Return Home

AST INTERNATIONAL Home Page

Presented by:

 AST INTERNATIONAL - Leading global provider of discounts product & services since 1997

AST INTERNATIONAL este dealer autorizat pentru Global Connect Network care detine drepturile de distributie in USA si Canada.

Intrebari:

GCN IPTV 1-425-226-7346

1. Ce este Global Connect Network IPTV?

Global Connect Network IPTV este un mod nou si revolutionar de a oferi mult mai multe canale clientilor, precum si Video-on-demand si alte servicii de calitate. IPTV permite unui serviciu digital ca Global Connect Network sa fie adus în casele clientilor prin conexiunea de Internet broadband.

2. Este usor de folosit?

Da. O data setat serviciul, veti putea folosi telecomanda pentru a naviga prin meniuri direct pe ecranul televizorului. Astfel, puteti avea acces la canalele disponibile si puteti selecta continutul Video-on-demand.

3. Ghid de utilizare Global Connect Network

Ghidul online va fi disponibil în curând. Acest document contine informatii utile cu privire la setarea si folosirea serviciulul IPTV Global Connect Network, inclusiv capturi de ecran pentru a putea vedea cum arata efectiv meniurile prin care navigati.

4. Telecomanda Global Connect Network

Multe dintre întrebarile si raspunsurile de pe aceasta pagina vor fi mai usor de înteles daca aveti la îndemâna graficul telecomenzii nTouchTV, care arata butoanele folosite pentru fiecare dintre setari, precum si pentru simpla schimbare a posturilor.

5. Daca un tehnician mi-a setat serviciul Global Connect, iar acum am probleme, ce ar trebui sa fac?

Daca nu puteti contacta tehnicianul care v-a facut instalarea, va rugam sa sunati la Servicul Clienti la 1-425-226-7346.

6. Cum modific volumul?

Volumul se poate regla atât de la telecomanda Global Connect, cât si de la televizorul dvs. Asigurati-va ca volumul televizorului e la un nivel normal, apoi va puteti ajusta volumul la nivelul dorit, apasând VOL+ sau VOL- pe telecomanda Global Connect. Daca veti alege un volum prea mare de pe telecomanda Global Connect, s-ar putea sa se produca distorsiunea sunetului. Pentru a evita acest lucru, ajustati volumul televizorului astfel încât volumul afisat pe receiverul Global Connect sa ramâna undeva între 64 si 84. Folositi butonul MUTE de pe telecomanda Global Connect pentru a anula temporar sunetul.

7. Cum schimb postul?

Apasati pe butoanele cu sageti UP sau DOWN pe telecomanda Global Connect, pentru a naviga printre posturile disponibile, sau introduceti numarul canalului direct de pe butoanele cu cifre. Consultati ghidul tiparit pe care l-ati primit la activarea serviciului pentru a gasi direct numerele posturilor disponibile. Puteti selecta posturile si direct pe ecran, folosindu-va de butoanele cu sageti stânga/dreapta si apoi apasând PLAY când dreptunghiul galben este în dreptul postului dorit.

8. Cum pot accesa o alta optiune din meniu în timp ce urmaresc un program TV?

În timp ce urmariti un program, apasati STOP pe telecomanda si apoi apasati RETURN sau HOME pe telecomanda pentru a merge cu un ecran în urma sau în meniul principal, în functie de locul unde va aflati în meniu.

9. Mi-am introdus parola WEP, dar sistemul tot nu functioneaza. Ce sa fac?

Daca folositi o parola WEP care are si litere mari, folositi tasta SHIFT de pe telecomanda pentru a avea acces la literele mari pe tastatura care va apare pe ecran. Daca nici aceasta solutie nu rezolva problema, atunci verificati conexiunea dvs. la internet. Daca aceasta este de cel putin 1.5 Mbps si nimeni nu downloadeaza fisiere mari de pe internet în momentul în care dvs. încercati sa setati serviciul Global Connect, va recomandam sa încercati macar înca o data sa introduceti parola WEP.

10. Reteaua mea wireless e securizata WEP. Cum gasesc parola ?

Urmati instructiunile care sunt scrise pe router pentru a accesa Wireless Network Properties. De exemplu, pe partea de jos a routerului dvs. ar trebui sa gasiti o adresa IP (de ex. 192.168.1.1 sau 10.0.0.1). Introduceti aceasta adresa pe care ati gasit-o si apoi folositi username-ul si parola pe care le gasiti în acelasi loc pe router. Daca ati creat deja propriul username si ati schimbat parola, atunci folositi-le pe acestea pentru a accesa pagina principala a routerului. Daca nu puteti gasi cheia WEP, s-ar putea sa fie nevoie sa resetati routerul la setarile din fabrica. Pentru a face acest lucru, consultati manualul routerului.

11. Cum pot vedea urmatorul set de opt programe pe Ghidul Electronic de Programe (EPG)?

În timp ce sunteti în EPG, apasati butoanele VOL+ sau VOL- pentru a naviga printre seturile de programe.

12. Primesc mesajul "Access Denied" dupa ce pornesc receiverul. Ce sa fac?

Receiverul ar fi trebuit sa fie autorizat înainte de a fi trimis catre dvs. Daca vedeti mesajul "Access Denied" pe ecranul televizorului, înseamna ca receiverul dvs. nu a fost înca autorizat. Va rugam sa contactati Global Connect la 1-877-686.8248 pentru asistenta. Va rugam sa aveti la îndemâna informatiile referitoare la contul dvs. si adresa MAC a receiverului. Global Connect va verifica si va autoriza echipamentul dvs.

13. Primesc mesajul "Server Busy". Ce înseamna si ce trebuie sa fac?

Acest mesaj de eroare indica de cele mai multe ori faptul ca aveti portul 1755 pe routerul sau modemul dumneavoastra puteti verifica accesul la acest port AICI http://speed.neulion.com/neulion_tools.html> dand click pe "Port Access: 1755" sau ca exista o problema cu unul dintre serverele infrastructurii Global Connect/NeuLion. Ar trebui sa asteptati ca receiverul sa se întoarca la pagina unde erati înainte de a primi acest mesaj de eroare, si apoi sa încercati din nou.

14. Primesc mesajul "Unable to access your requested page, please try again". Ce sa fac?

Yes. Acest mesaj indica o problema cu reteaua, problema care poate aparea ori la receiver, ori pe parcurs, ori la infrastructura Global Connect/NeuLion. Asadar, problema poate fi la domiciliul clientului, pe conexiunea de internet dintre receiver si serverele Global Connect/NeuLion. De obicei acestea sunt probleme cu durata foarte scurta si se rezolva apasând RETURN pe telecomanda si alegând din nou acelasi post TV sau continut Video-on-demand. Pentru a verifica daca problema este una pasagera sau nu, încercati sa accesati alt post TV. Daca puteti viziona alt post fara nici o problema, atunci conexiunea dvs. la internet este ok. Daca însa problema persista si cu alte posturi, va rugam asigurati-va ca receiverul primeste semnal bun de la furnizorul dvs. de internet. Pentru aceasta, asigurati-va ca mufele cablurilor de retea de la modem/router sunt la locul lor si cablurile sunt ok. Puteti sa va testati viteza de acces la internet accesând pagina http://www.gcntv.net/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=13&lang=ro. Daca rezultatul e zero, sau este sub valoarea recomandata de 1.5Mbps, conexiunea la internet poate reprezenta sursa problemei. Daca folositi un router wireless, atunci se poate ca receiverul sa nu fie conectat în bune conditii la routerul wireless. Verificati erorile de conectare accesând ecranul Network Configuration din meniul receiverului. Valoarea LQ ar trebui sa fie peste 60/100 si DHCP ar trebui sa aiba o adresa asociata, de exemplu 192.168.1.1. Pentru a primi asistenta cu aceasta problema, va rugam contactati serviciul clienti al nTouchTV la 1-877-6868248. Daca nu sunt probleme generale de infrastructura, echipa noastra tehnica va va ajuta sa verificati daca toate setarile sunt în ordine. Va rugam de asemenea sa consultati ghidul Global Connect la capitolul "INTERNET CONNECTION" pentru asistenta.

15. Pe ecran apare mesajul "Buffering". Ce înseamnă?

Sunt mai multe motive posibile pentru aceasta situatie. Va rugam apelati la Ghidul utilizatorului Global Connect pentru a diagnostica aceasta problema. În plus, faceti un test de viteza pe receiver pentru a testa largimea de banda a conexiunii la internet. Pentru a executa acest test pe receiver, apasati HOME pe telecomanda pentru a reveni în meniul principal. Din acest meniu, apasati TEST pe telecomanda de trei ori una dupa alta, rapid. Va aparea un grafic pe ecran. În scurt timp, graficul va afisa largimea de banda printr-o linie care se misca în stânga si în dreapta. Largimea de banda ar trebui sa depaseasca 1000 kilobiti pe secunda (adica 1 Mbps). În mod ideal, ar trebui sa depaseasca 1.5 Mbps (adica 1500 kilobiti). Daca valoarea este în limitele recomandate, va rugam sa accesati din nou programul sau Video-on-demand (VOD) unde erati anterior. Daca vedeti înca mesajul “Buffering”, problema poate fi localizata în infrastructura nTouchTV/NeuLion, ceea ce înseamna ca deja tehnicienii nostri stiu despre aceasta situatie si lucreaza la remedierea ei. Daca rezultatele testului de viteza sunt peste 1.5 Mbps, atunci problema poate fi dincolo de routerul dvs. În cazul în care considerati ca va descurcati cu rearanjarea cablurilor, încercati ca pentru o scurta perioada de timp sa scoateti routerul sau firewall-ul din circuit, si sa conectati receiverul direct la modemul de internet, iar apoi sa faceti din nou testul de viteza. Daca apar diferente notabile, va trebui eventual sa configurati routerul/firewall-ul în asa fel încât sa obtineti aceleasi rezultate fie ca treceti prin router, fie ca sunteti conectati direct.

16. Sunetul nu e sincronizat cu partea video. Ce pot face pentru a rezolva problema?

Este vorba despre desincronizarea audio/video. Poate aparea din mai multe motive. Una dintre cauze poate fi legata de largimea de banda sau viteza conexiunii, discutata mai sus. Faceti un test de viteza si asigurati-va ca aveti o viteza buna de transfer. În afara de solutia prezentata la punctul anterior, puteti accesa de pe computer adresa http://www.gcntv.net/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=13&lang=ro pentru a determina viteza de transfer curenta. Uneori doar schimbarea postului si apoi revenirea la el rezolva problema. Este de asemenea posibil ca problema sa fie la infrastructura Global Connect/NeuLion. În acest caz, tehnicienii nostri sunt deja la curent cu situatia si lucreaza pentru a o remedia.

17. Receiverul meu nu porneste, ce se întâmpla?

Verificati mai întâi întrerupatorul din spatele receiverului si asigurati-va ca este pe pozitia ON. Verificati daca bateriile sunt încarcate si pozitionate corect în compartimentul lor. Lumina verde de pe receiver confirma ca acesta este pornit. Lumina albastra confirma ca receiverul primeste semnal de pe internet.

18. Ce trebuie sa am pentru a ma abona la serviciul Global Connect?

Va trebui sa cumparati/primiti un receiver cu accesoriile acestuia. Veti avea nevoie de o conexiune broadband la Internet, de cel putin 1.5 Mbps. Daca televizorul nu se afla în vecinatatea modemului broadband, veti avea nevoie si de un router wireless pentru a va putea instala receiverul Global Connect aproape de televizor. Daca modemul se afla la mai putin de 2m distanta de televizor, veti avea nevoie cel putin de un router cu fir pentru a putea avea acces la internet si de pe computer. Pentru detalii complete, va rugam sa apelati la: 1-425-226-7346

19. Cum trebuie sa îmi setez routerul wireless pentru a functiona cu Global Connect?

Ruterele “G” va trebui sa fie setate în modul “b&g mixed” sau “mixed”. Nu ar trebui sa fie doar “b” sau doar ”g”. Setarea curenta pe receiver e 11g. Criptarea de securitate trebuie sa fie WEP pe 64 sau 128 de biti sau WPA. Nu alegeti WPA2.

20. Exista routere wireless care s-ar putea sa nu functioneze cu serviciul Global Connect?

Da, routerele listate mai jos au fost raportate ca având probleme cu serviciul Global Connect. Daca aveti unul dintre aceste routere, va rugam sa apelati Serviciul Clienti Global Connect si discutati cu un reprezentant despre optiunile disponibile. • SMC 7004VWBR • D-Link DI-704 • D-Link DGL 4300 • Netgear MR814 • Netgear CG814WG (Gateway)

21. Nu am computer. Pot totusi sa beneficiez de serviciul Global Connect?

Da. Tot ceea ce aveti nevoie este un abonament de internet de mare viteza (broadband). Cu toate acestea, experienta ne spune ca unele routere au nevoie de un computer pentru a putea fi setate initial.

22. Care sunt cerintele legate de largimea de banda pentru Global Connect?

Largimea de banda minima recomandata (viteza conexiunii la internet) este de 1.5Mbps. Serviciul nTouchTV consuma aproximativ 900-950kbps pentru video/audio (posturi TV) si aproximativ 128kbps pentru posturile audio (radio).

23. Cum aflu care este viteza conexiunii mele la internet?

Puteti vizita de pe computer site-ul http://www.gcntv.net/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=13&lang=ro pentru a va testa viteza conexiunii la internet. Puteti face acest lucru în diferite momente ale zilei pentru a testa diferitele sabloane de trafic de date. Puteti contacta si furnizorul dvs. de Internet pentru a întreba ce viteza a conexiunii aveti. Nu uitati ca pentru a putea beneficia de serviciul Global Connect si a avea si largime de banda disponibila pentru internet pe computer, aveti nevoie de minim 1.5Mbps.

24. Am internet prin dial-up. Va functiona Global Connect pe aceasta conexiune?

Din pacate, pentru a intra în posesia serviciului Global Connec, trebuie sa aveti o conexiune broadband, de viteza mare, de minim 1.5Mbps. Contactati-va furnizorul de Internet pentru un upgrade la abonament, sau vizitati http://www.whitefence.com/ pentru a gasi un furnizor de internet de mare viteza în zona dvs. (Site-ul respectiv nu este afiliat Global Connec, însa va poate fi de ajutor.).

25. Am internet prin satelit. Va functiona Global Connect pe aceasta conexiune?

Datorita Fair Access Policy, furnizorii de internet prin satelit nu ofera largime de banda suficienta pentru a accesa serviciul Global Connect. Puteti gasi viteze care sa se încadreze în cerintele minime Global Connect, însa politicile companiilor furnizoare restrictioneaza largimea de banda astfel încât nu putem recomanda folosirea acestor conexiuni.

26. Am internet de mare viteza, dar nu stiu daca va functiona cu serviciul Global Connect. Cum pot afla ce viteza am?

Puteti vizita de pe computer site-ul http://www.gcntv.net/index.php?option=com_wrapper&view=wrapper&Itemid=13&lang=ro pentru a va testa viteza conexiunii la internet. Puteti de asemenea contacta si furnizorul dvs. de Internet pentru a întreba ce viteza a conexiunii aveti.

27. Am internet de la Clearwire sau alt tip de serviciu de internet prin wi-fi. Va functiona Global Connect pe aceasta conexiune?

Deocamdata nu exista furnizor de internet prin wi-fi care sa îndeplineasca cerintele minime pentru serviciul Global Connect. Puteti gasi viteze care sa se încadreze în cerintele minime Global Connect, însa politicile companiilor furnizoare restrictioneaza largimea de banda astfel încât nu putem recomanda folosirea acestor conexiuni.

28. Daca nu exista un VCR conectat la televizor:

Daca aveti un TV cu audio/video inputs, continuati instalarea si conectati set-top box-ul nTouchTV la inputul disponibil.

29. Daca exista un VCR conectat la TV:

Daca aveti un TV cu mai multe inputuri audio/video disponibile, continuati sa conectati Global Connect IPTV set-top box la inputurile disponibile.

30. Ce optiuni am atunci când conectez Global Connect IPTV set-top box la televizorul sau VCR-ul meu?

Global Connect set-top box are 3 seturi de outputs: Composite, S-video si Component. Inputurile sunt active numai câte unul pe rând. În exteriorul set-top box, the Composite si S-video outputs sunt active. Daca doriti sa conectati set-top box cu component cables, va fi nevoie sa schimbati setarile în Advanced Navigation Screen din meniurile IPTV. (Înainte de a continua testele, daca aveti un Tv cu Composite Inputs, puteti folosi acel output al IPTV box la fel ca si RCA output al VCR-ului, sa spunem. Pentru ca acest lucru sa se întâmple, trebuie sa stabiliti internal settings din Advanced Configuration screen pentru Video/Comp Video.)

31. Global Connect IPTV Set Top Box nu porneste, ce poate fi în neregula?

În primul rând, verificati daca butonul de pornire din spatele set-top box este apasat. Daca acesta este pornit corect, atunci apasati butonul power din partea din fata a set-top box. Daca nici asta nu functioneaza, verificati daca bateriile sunt încarcate si sunt pozitionate corect în compartimentul lor, apoi apasati butonul power de pe telecomanda. Daca set-top box-ul dvs. nu afiseaza un led verde, atunci scoateti-l din priza si încercati peste 10 minute. Daca set-top box nu va porni, contactati serviciul clienti la 1-877-686.8248.

32. Cum pot cauta manual retelele wireless disponibile pentru set-top box?

Apasati butonul galben de de SETUP de pe telecomanda pentru a accesa Network configuration screen. Daca urmariti un program, va trebui sa apasati butonul STOP pe telecomanda, apoi butonul SETUP. Din momentul în care ajungeti în Network Configuration screen, alegeti WLAN si apasati PLAY pe telecomanda. Acum apasati INFO pe telecomanda si set-top box va cauta retelele wireless disponibile. Acelea fara asterics nu necesita o parola WEP, iar acelea cu asterics da.

33. Pot lua cu mine Global Connect IPTV la cea de-a doua locuinta sau atunci când calatoresc?

Da. Atâta timp cât veti acces la internet de mare viteza si acesta întruneste viteza minima de 1.5 Mbps, atunci Global Connect IPTV set-top box este foarte usor de folosit atunci când calatoriti.

34. Cum pot urmari doua canale nTouchTV IPTV pe mai mult de un televizor în acelasi timp?

Pentru a urmari doua programe diferite în acelasi timp, aveti nevoie de 2 set-top boxes. Sunati la Serviciul Clienti (1-425-226-7346) pentru ofertele existente la cumpararea a mai multe set-top box.

35. Pot urmari Global Connect pe doua televizoare fara a avea 2 set-top boxes?

Da. Totusi, este necesar sa aveti additional aftermarket products. Prin conectarea output-ului de la set-top box la input-ul de la emitatorul A/V, apoi conectând doua receptoare A/V programate sa functioneze cu emitatorul televizoarelor din casa dvs. Acesta va va permite sa vedeti acelasi program pe doua sau mai multe televizoare în acelasi timp. Puteti folosi pâna 4 a/v receivers care sunt programate sa sa functioneze cu un emitator A/V. Pentru ca telecomanda sa functioneze într-o camera în care nu se afla Global Connect IPTV set-top box, veti avea nevoie de un IR to RF remote adaptor.

36. Ce contine Global Connect IPTV set-top box?

În set-top box se afla o Global Connect labeled IPTV set-top box argintie. Accessoriile incluse sunt: o telecomanda, o antena wireless, un set de 6-foot RCA A/V cables, un cablu S-video si un cablu CAT5 de 10-foot. De asemenea, se mai afla si Global Connect IPTV User Guide, Quick Set Up Guide, Break Seal Agreement împreuna cu o scrisoare "Welcome to Global Connect". Ne rezervam dreptul de a înlocui anumite parti din cutie.

37. Cum pot accesa programele din ultimele 48 de ore?

În primul rând, accesati ecranul EPG, apoi cautati canalul pe care doriti sa îl vedeti si selectati-l. Apasati sageata DOWN de pe telecomanda si, dupa ce un program este selectat cu albastru, începeti sa apasati butonul UP de pe telecomanda. Programul disponibil pentru vizionare va fi scris cu litere albe îngrosate. Când gasiti un program pe care doriti sa îl vedeti, apasati butonul PLAY.

38. Dupa ce am vazut un program difuzat în trecut, ce se întâmpla?

Dupa ce programul se va termina, EPG-ul va afisa programul prezent. Daca doriti sa vedeti un alt program vechi, trebuie sa repetati procedura prezentata anterior.

39. Ce este optiunea "My Playlist" din MAIN MENU?

În sectiunea "My Playlist" veti gasi toate titlurile Video On Demand pe care le-ati vazut în ultimele 30 de zile; puteti accesa selectiile anterioare sau continuati vizionarea de unde ati ramas. Unele titluri pot fi vizionate o singura data si nu vor fi mutate în sectiunea "My Playlist".

40. Ce este optiunea "Today’s Weather" din Main Menu?r

În functie de codul postal, optiunea Today’s Weather furnizeaza o prognoza meteorologica pentru 5 zile. Puteti obtine alte prognoze alegând un alt cod postal sau alegând optiunea U.S. Weather pentru temperaturi doar în Statele Unite.

41. Cum pot accesa arhiva "Video on Demand"?

Din ecranul cu Main Menu, folosind sageata jos de pe telecomanda, alegeti Video On Demand; în cadrul acelui sub meniu alegeti categoria pe care doriti sa o vedeti. Unele categorii au meniuri suplimentare pentru a va ajuta sa alegeti cât mai bine ce doriti sa cautati. De îndata ce ati selectat categoria, aveti la dispozitie o varietate de programe din care puteti alege, unele gratuite, altele contra cost. Daca alegeti un program contra cost, veti trece printr-o procedura în 2 pasi pentru a achizitiona programul, având optiunea de a anula daca nu va mai doriti sa îl aveti. Dupa ce ati ales un program VOD, acesta va fi adaugat în sectiunea "My Playlist" din MAIN MENU pentru a putea fi vizionata într-un moment viitor.

42. Care este garantia Global Connect IPTV set-top box?

Dupa cum este scris în NeuLion Break Seal Agreement care a fost inclus în Global Connect IPTV set-top box. Garantia limitata: (a) NeuLion garanteaza utilizatorului ca echipamentul va fi intact la data primirii si va avea o garantie de 1 an de la data achizitionarii, în conditiile unei utilizari corecte. O copie a Break Seal Agreement este inclusa în nTouchTV IPTV set-top box.

43. Adresa MAC

Adresa MAC (sau Media Access Control) este un cod unic de identificare atribuit set-top box-ului pentru a autoriza pachetul de programe, printre alte definitii tehnice. Pentru a afla adresa MAC, uitati-va pe spatele aparatului dupa o eticheta mica UPC. Acel numar de 12 cifre este adresa MAC atribuita contului dvs.

44. Modem de mare viteza -

Un modem de mare viteza este dispozitivul pus la dispozitia dvs. de providerul de internet pentru a va conecta la internet la viteze mai mari decât cele prin modemul dial-up. Modemurile care merg cel mai bine cu nTouchTV sunt modemurile cu cablu si DSL. Un modem de viteza mare este necesar pentru a folosi Global Connect IPTV.

45. Fair Access Policy -

Cantitatea de informatie ce poate fi folosita într-o perioada determinata de timp, înainte ca providerul de servicii sa încetineasca furnizarea serviciului pâna la viteza de dial-up pentru o anumita perioada de timp.

46. Transmitator A/V -

Prescurtare de la emitator audio/video, acest dispozitiv este folosit pentru a transmite wireless programul Global Connect IPTV de la set-top box la un televizor din casa dvs.

47. Receptor A/V -

Prescurtare de la receptor audio/video, acest dispozitiv receptioneaza programele pentru a le vedea la un televizor care nu este situat lânga set-top box.

48. RF Modulator -

Un RF modulator este folosit atunci când televizorul conectat la Global Connect IPTV nu are un Composite input si un VCR nu este conectat la acel televizor. RF modulator permite conectarea set-top boxului cu acel televizor.

49.Video Selector -

Un video selector este folosit atunci când un televizor nu are RCA sau S-video input. Video selector va permite sa adaugati dispozitive aditionale audio- video pentru a fi vazute pe televizor, cum este set-top box.

50. Antena off-air -

O antena off-air va permite sa receptionati posturile locale fara cablu sau conexiune prin satelit. Antena este conectata separat de set-top boxul nTouchTv.

51. IR to RF remote adaptor -

Acest dispozitiv va permite sa schimbati telecomanda IR de la set-top box cu una RF, permitându-va sa schimbati posturile si sa o folositi din alta camera. -Functioneaza bine cu set-top-box-ul Global Connect IPTV -Controleaza de la peste 100 de feet -Functioneaza prin pereti, ferestre, usi si podele

52. Transmitatoare FM -

Un transmitator FM va permite utilizatorului sa trimita semnalul audio catre orice radio din casa. Programat într-o frecventa radio mai putin obisnuita, acest dispozitiv este grozav pentru cineva care doreste sa asculte Global Connect într-o camera în care nu are un set-top box.

53. Distributie a/v pentru toata casa -

O asemenea distributie necesita un timp de instalare substantial si un cost ridicat, dar atunci când este realizat, nTouchTV va putea fi accesat pe orice televizor din casa.

54. Wireless router -

Un router wireless trimite semnalul de internet de banda larga prin casa, eliminând nevoia unei retele prin cablu. De asemenea, astfel puteti folosi mai multe dispozitive de internet în acelasi timp.

55. Wired router -

Wired router permite ca mai multe dispozitive de internet sa fie folosite în acelasi timp, desi aproape de modem. Acest dispozitiv va fi folosit pentru un client Global Connect IPTV daca televizorul principal este lânga un modem internet si nu este nevoie de un router wireless.

56. PlugLink device -

PlugLink permite semnalului internet sa fie transmis prin firele electrice de acasa, astfel încât set-top box Global Connect poate fi folosit oriunde în casa fara a instala cabluri noi (CAT5) si fara a folosi un router wireless. Nu este necesar un computer, iar instalarea este rapida si usoara. Vizitati http://www.buyasoka.com/ pentru informatii suplimentare si pentru a achizitiona astazi un dispozitiv PlugLink! Pentru o conexiune IPTV sunt necesare 2 asemenea dispozitive – unul conectat la router si celalalt la IPTV set-top box.

57. Ethernet Cable (CAT5) -

Acesta este folosit pentru a conecta direct set-top boxul Global Connect IPTV la routerul sau modem pentru a vedea programele Global Connect. Acest cablu vine în pachet cu set-top box.

58. Cartea de credit folosita pentru plata serviciului arata o plata facuta catre o companie numita "NeuLion", ce este aceasta?

NeuLion este partenerul nostru, care se ocupa de acest serviciu în numele nostru. Acesta ofera suportul tehnologic iar noi oferim continutul.

59. Transmitatoare FM -

Un transmitator FM va permite utilizatorului sa trimita semnalul audio catre orice radio din casa. Programat într-o frecventa radio mai putin obisnuita, acest dispozitiv este grozav pentru cineva care doreste sa asculte nTouchTv într-o camera în care nu are un set-top box.

60. Distributie a/v pentru toata casa -

O asemenea distributie necesita un timp de instalare substantial si un cost ridicat, dar atunci când este realizat, Global Connect va putea fi accesat pe orice televizor din casa.

61. Wireless router -

Un router wireless trimite semnalul de internet de banda larga prin casa, eliminând nevoia unei retele prin cablu. De asemenea, astfel puteti folosi mai multe dispozitive de internet în acelasi timp.

62. Cât costa?

Global Connect ofera cea mai buna valoare a programelor românesti, cu diferite planuri de înscriere care se potrivesc cu bugetul dvs. Pentru mai multe informatii, va rugam sa sunati la 1-425-226-7346 sau sa vizitati site-ul nostru http://www.astinternational.com/iptvgcntv.html <http://www.astinternational.com/iptvgcntv.html>

63. Cum se face selectia?

Global Connect ofera cea mai variata selectie de programe românesti, cele mai bune filme românesti, cele mai recente informatii si emisiuni de divertisment, la fel ca si o varietate de documentare si filme istorice si culturale, toate distribuite catre televizorul dvs. prin internet.

 | GCN IPTV | RIVEROFFERS.COM | FRESHALKALINEWATER.COM | FOAM4LESS.COM | VISCOFOAM.NET |
| About us | Contact us | 425-226-7346 | Privacy Policy | Legal Disclaimer | Copyright © 2011