Return Home

AST INTERNATIONAL Home Page

FREE ROMANIAN TV ONLINE

Presented by:

 AST INTERNATIONAL - Leading global provider of discounts product & services since 1997

 

 

 

Posturi TV si Radio din Romania Gratuit pe Internet

Cu ajutorul unui toolbar construit de siteul www.1TVOnline.net puteti viziona majoritatea Televiziunilor Romanesti pe Internet. Imi amintesc cum in urma cu 10 ani puteam vedea stirile TVR, cu o vechime de 10 zile, la ora 2AM timp de doar 30 minute, difuzate pe un canal din New York de pe o caseta video. Cu ajutorul acestui toolbar avem sansa de a vedea live meciurile de fotbal din Liga I, Cupele Europene sau meciurile echipei Nationale a Romaniei, si multe alte emisiuni, stiri, filme si alte situri interesante. Se pot viziona mai toate televiziunile printre care ProTV, TVR, B1 TV, Realitatea TV, Antenele, GSPTV, DigiSport, Sport.ro. Totodata, pot fi ascultate majoritatea posturilor de Radio romanesti. Dar cel mai interesant aspect, este faptul ca nu costa nimic. Da, ati auzit corect – este GRATUIT.

1tvonline.net

Pentru a downloda accesati situl www.1TVOnline.net doar cu Intenet Explorer si dati click pe butonul download. Toolbarul se instaleaza automat – si daca aveti probleme puteti viziona situl pentru mai multe informatii sau chiar trimite un email realizatorilor acestui websoft exceptional. Vizionare placuta!

 

 

 

30+ POSTURI TV ROMANESTI GRATUITE PENTRU MEDIAPLAYER

Cerinte: Conexiunea minima necesara este de 512 kbps (recomandat 1,5 Mbps). Streaming-ul live se deschide automat cu Windows Media Player sau alt plugin. Pentru vizionare click pe numele posturilor TV (asteptati cateva secunde pana ce se initiaza conexiunea!).

Atentie! Unele posturi TV nu difuzeaza live pe internet 24/24h, transmisia poate fi intrerupta pe durata anumitor emisiuni ce nu sunt de productie autohtona (ex: filme, sport) si nu au licenta de difuzare pe internet
!

Disclaimer:
Streaming-ul nu este furnizat de Canale-tv.net si nu ne asumam nici o responsabilitate pentru calitatea, receptia si continutul materialelor video difuzate. Canale-tv.net does not stream this channel, just embeds streams available in the public domain !

Powerful Fresh Alkaline Kangen Water!
Kangen Water is highly alkaline (pH, ionized, anti-oxidant electron-rich, hexagonal micro-clustered, active hydrogen saturated, oxidation-reduced, powerful living water! This amazing water flushes toxins and neutralizes acid throughout your entire body. So effective, it’s been approved as a medical device by the Japanese Ministry of Health & Welfare and the ISO 13485.   Find more details here!

Foam4Less.com - High Quality, Lower Prices!

HOME

Copyright 2011